New Step by Step Map For خاکشیر و گلاب برای یبوست
New Step by Step Map For خاکشیر و گلاب برای یبوست
Blog Article
این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
باید به پزشک مراجعه کنید تا ملین تجویز کنن و روده هم بررسی بشه
هموروئید بیماری بواسیر یا هموروئید تورم و التهاب عروق ناحیهی مقعدی است که به علت زور زدن بیش از حد حین اجابت مزاج مشکل در انواع مختلفی به وجود میآید و از عوارض شایع یبوست مزمن است.
آلرژی ممکن است در تمام کودکان رخ دهد و برای کودکان آزار دهنده باشد. آلرژی ها انواع مختلفی دارند و برخی از آلرژی ها مانند تب یونجه فصلی هستند. در این مطلب قصد داریم تا آلرژی های شایع در کودکان را بررسی کنیم و شما را در پیدا کردن بهترین دکتر برای درمان آلرژی کودکان یاری کنیم.
سلام مقعدم خیلی درد میکنه مدفوع خیلی سفت است وخارش هم داره
غذاهایی مثل لوبیا، عدس، بلغور جو دوسر، بادام، جو، بیشتر سبزیجات، و میوه های تازه و خشک سرشار از فیبر می باشند.
فاویسم نوعی بیماری ژنتیکی خونی است که بسیاری از افراد آن را به عنوان حساسیت به باقلا می شناسند. این بیماری زمانی اتفاق می...
دکترفاطمه برازنده فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان دریافت نوبت
سلام من دو هفتس که از دارو های ضد اضطراب و ضد افسردگی استفاده میکنم بخاطر عوارضشون دچار یبوست حاد یبوست شدم سی لاکس خوردم ولی جواب چندانی نگرفتم
سلام ببخشید من یبوست ندارم ولی دو سه روز دسشویی نمیرم در روز یا اگر میرم خیلیی کم نمیدونم باید چیکار کنم چند روز قبل اینکه اینجوری بشم چند روزی دلم درد میکرد تقریبا دو هفته قبل هم قرص پنتومید مصرف میکردم ک قطع کردم مصرفشو احتمال داره بخاطر اون باشه
پاسخ به admin بله قبلا یبوست داشتم ولی کوتاه مدت و خونرریزی خیلی کمی همراه با خود مدفوع نه ناحیه نشیمنگاه
یبوست را نباید نادیده گرفت. اگر درمان نشود، ممکن است عوارض جدی مانند بواسیر، شقاق مقعد، نهفتگی مدفوع و افتادگی رکتوم و همچنین سایر بیماریهای مرتبط که در درازمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار میدهند، ایجاد شود.
ارتباط با ما تهران، کیلومتر۸ بزرگراه شهید لشکری بلوار عبیدی، پلاک ۷۲
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.